Υπηρεσίες

Εγκατάσταση ERP συστημάτων

Συστήματα ERP

Εμπορική Διαχείριση
  Αποθήκη
  Πελάτες
  Πωλήσεις
  Αγορές
  Προμηθευτές
Λογιστικές εφαρμογές
  Έσοδα – Έξοδα
  Γενική Λογιστική
  Αναλυτική Λογιστική
Διαχείριση Ανθρώπινου δυναμικού
  Μισθοδοσία
  Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων προσφέρει μια δυναμική και προσβάσιμη παρουσία στο διαδίκτυο. Με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων και τεχνολογιών, η ιστοσελίδα μας αντικατοπτρίζει την επιχείρηση μας και την καταξιωμένη παρουσία μας στον ψηφιακό κόσμο. Η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει τη σχεδίαση, ανάπτυξη και δημοσίευση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν γλώσσες προγραμματισμού, όπως το HTML, το CSS και το JavaScript, για να δημιουργήσουν λειτουργικές και ελκυστικές ιστοσελίδες που προσελκύουν και διατηρούν τους επισκέπτες.

Συστήματα Η/Υ & Hardware

Hardware

Η εταιρία Silicon Computer Systems έχει αναπτύξει εμπορικές συνεργασίες με τους σημαντικότερους κατασκευαστές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη γκάμα desktops, notebooks, servers κ.α. με την εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρίας και την τεχνική υποστήριξη της Silicon.

Επισκευή

Εξιδεικευμένη επισκευή Η/Υ, κινητών τηλεφώνων, εκτυπωτών και κάθε είδους συσκευής. Κλείστε ραντεβού για επίσκεψη στον χώρο σας.

Περιφερειακά

Η εταιρεία διαθέτει τεράστια γκάμα περιφερειακών μεγάλων οίκων του εξωτερικού σε ανταγωνιστικές τιμές.
•Εκτυπωτές (Laser, Inkjet, Matrix, Thermal)
•Οθόνες (LCD, LED, Αφής)
•Scanners
•Συσκευές Fax
•Φορολογικές μνήμες
•Plotters
•Projectors (Προβολικά συστήματα)
•Σταθεροποιητές τάσης – UPS
•Κάμερες, Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές
•Συσκευές ανάγνωσης – αποθήκευσης
•Mouse, Πληκτρολόγια
•Modems, Switches, Routers, Κάρτες δικτύου

Φορολογικές Μνήμες

Φορολογικές Μνήμες

Εμπορευόμαστε ταμειακές μηχανές, αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση σε συνεργασία με τους λογιστές σας

Εγκατάσταση Δικτύων

Πλήρης εγκατάσταση επιχειρηματικών και οικιακών δικτύων από τη πεπειραμένη και εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών μας

Λογισμικό

Βρίσκετε το ιδανικό λογισμικό για τις ανάγκες σας και εμείς αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, εκπαίδευση και διαμόρφωση του προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.

Αντίγραφα Ασφαλείας

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε παρέχοντας ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τις οικιακές και επαγγελματικές σας συσκευές

Αναλώσιμα

Βρείτε τα αναλώσιμα του εκτυπωτή σας και ό, τι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας σχετικά με τον εξοπλισμό γραφείου σας.

Smart Home-Buisness

Αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε το σπίτι σας ή την εταιρεία σας σε ένα έξυπνο περιβάλλον με αυτοματισμούς που θα σας λύσουν τα χέρια. Μπορείτε να ξεκινήσετε με βασικά συστήματα όπως έξυπνες λάμπες ή θερμοστάτες και να προχωρήσετε σε πιο προηγμένες λειτουργίες όπως κάμερες ασφαλείας ή δέκτες και πομπούς συχνοτήτων RM και IR μετατρέποντας έτσι ακόμα και τις παλαιότερες συσκευές σας σε έξυπνες. Οι περισσότερες smart home συσκευές συνδέονται μέσω WiFi και μπορούν να ελεγχθούν από το smartphone σας ή από ένα φωνητικό αναγνώστη όπως το Alexa ή το Google Home. Επιπλέον, η εγκατάσταση αυτών των συστημάτων μπορεί να βελτιώσει την άνεση, την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας.