Εταιρεία

Ο Συνεργάτης που εμπιστεύεσαι...!
Η Silicon Computer Systems είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989 και ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για τις τεχνολογίες πληροφορικής. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και επαγγελματιών στον τομέα της τεχνολογίας που είναι σε θέση να παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε επιχειρήσεις και ιδιώτες χρήστες. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους IT υποστήριξης στην αγορά, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολλούς πελάτες.

Η Silicon Computer Systems παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών IT Support, συμπεριλαμβανομένων της τεχνικής υποστήριξης για υπολογιστές και δίκτυα, της εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων ERP, της ανάπτυξης και σχεδίασης ιστοσελίδων και άλλων τεχνολογικών λύσεων.

Μεταξύ των πελατών της Silicon Computer Systems συγκαταλέγονται επιχειρήσεις και ιδιώτες χρήστες από διάφορες βιομηχανίες και κλάδους, που εμπιστεύονται την εταιρεία για την εξασφάλιση σταθερής και αξιόπιστης λειτουργίας των τεχνολογικών τους υποδομών.

0 +
Years in Business
0 +
Happy Customers