Αρχική σελίδα | Η Εταιρεία | Προϊόντα | Τεχνικό Λογισμικό-4Μ | Τεχνική Υποστήριξη | Πολιτική Απορρήτου | Επικοινωνία


Ηλεκτρομηχανολογικό FINE

Αρχιτεκτονικό IDEA

Διαχείριση έργων ERGA

Μελέτες άδειας ADEIA

Στατικό STRAD

Μεταλλικές κατασκευές STEEL

INTELLICAD

Άλλα Προγράμματα

To είναι το μοναδικό πακέτο της Αγοράς που "Σκέφτεται", "Προτείνει" και πραγματοποιεί σχέδια και υπολογισμούς εντελώς αυτόματα, "λύνοντας" στην κυριολεξία τα χέρια των 10.000 Μ-Η Μελετητών που το χρησιμοποιούν. 
Τώρα το FINE λειτουργεί και στο δικό του σχεδιαστικό περιβάλλον (παράλληλα με την δυνατότητα λειτουργίας του σε πλατφόρμα AutoCAD), εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη αυτονομία στον χρήστη του και μάλιστα με την ίδια ακριβώς λειτουργικότητα και μορφή αρχείων (Dwg).

Αναλυτικές Πληροφορίες

Παραγωγή του πλήρους τεύχους της μελέτης (αναλυτικοί υπολογισμοί, τεχνικές εκθέσεις, προμέτρηση- κοστολόγηση- προσφορά, κατάλογος ΑΤΗΕ κλπ) εντελώς αυτόματα από τις κατόψεις, ή και με πληκτρολόγηση. Δυνατότητα επιλογής μεθόδων, κανονισμών και μοντέλων εξομοίωσης Αυτόματη δημιουργία τέλειων Κατακόρυφων Διαγραμμάτων μέσα από ειδικό καθοδηγητή Αυτόματη ενημέρωση-δημιουργία των Σχεδίων των Κατόψεων, με κάθε λεπτομέρεια και με πλήρη εξειδίκευση ανά εφαρμογή (πχ. σχέδια αεραγωγών 2D-3D) Πλήρης κάλυψη ολόκληρου του φάσματος των Η/Μ Εγκαταστάσεων (Θερμομόνωση, Θέρμανση, Κλιματισμός, Υδραυλικά, Πυροπροστασία, Αέριο, Ηλεκτρολογικά, Ανελκυστήρες, Φωτοτεχνία, Ηλιακά, Βιολογικός, Ψυγεία, Πισίνες, Ηχομόνωση, Περιβαλλοντικά, Αδειες Λειτουργίας κ.α