Αρχική σελίδα Η Εταιρεία | Προϊόντα | Τεχνικό Λογισμικό-4Μ | Τεχνική Υποστήριξη Πολιτική Απορρήτου | Επικοινωνία

Διαχείριση έργων ERGA

 
 
 

Απόλυτη Κυριαρχία
στα Προγράμματα Η/Μ Μελετών

  • To FINE είναι ο Πρότυπος Σταθμός Εργασίας Η/Μ μελετών της 4Μ με την διεθνή αναγνώριση, που κυριαρχεί απόλυτα στην Ελληνική Αγορά (market leader) με περισσότερους από 10.000 χρήστες. Το FINE είναι το μοναδικό Η/Μ πακέτο της αγοράς που: Ενοποιεί σχεδίαση και υπολογισμούς σε ένα συμπαγές ολοκληρωμένο περιβάλλον (Fully INtegrated Environment) μοναδικής ευελιξίας και απόδοσης Λειτουργεί σε εντελώς αυτόνομο σχεδιαστικό (ή και στην πλατφόρμα του AutoCAD) και μάλιστα με τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά και κοινό format αρχείων (dwg) και στις δύο περιπτώσεις Σκέφτεται, προτείνει και πραγματοποιεί σχέδια και υπολογισμούς εντελώς αυτόματα, παράγοντας το πλήρες τεύχος της κάθε Η/Μ μελέτης μαζί με όλα τα σχέδια στην τελική τους μορφή.

H Νέα Γενιά Αρχιτεκτονικού είναι εδώ

  • Το IDEA είναι το πανίσχυρο, πρωτοποριακό περιβάλλον Αρχιτεκτονικής Σύνθεσης, Φωτορεαλισμού και Κίνησης της 4Μ. Η νέα γενιά IDEA που μόλις κυκλοφόρησε, εισάγει νέα εντυπωσιακά standards στον σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πλήρη σχεδιαστική αυτονομία

Η Σταθερή Αξία
στο Λογισμικό Διαχείρισης Εργων

  • To πακέτο ΕRGA αποτελεί την πιό σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση στην διαχείριση των Έργων, αποτελούμενο από τις τρείς μεγάλες ομάδες προγραμμάτων με συνολικά 11 προγράμματα, τα οποία συνεργάζονται μεταξύ τους, αλλά λειτουργούν και ανεξάρτητα. Το πακέτο ERGA καλύπτει κάθε πτυχή της διαχείρισης Δημόσιων και Ιδιωτικών Έργων και μάλιστα με την ελάχιστη προσπάθεια
    από τον χρήστη, χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό που έχει γίνει σε κάθε πρόγραμμα

To Standard Πακέτο για την έκδοση Οικοδομικών Αδειών

  • Το πρότυπο πακέτο ADEIA περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα-μελέτες που απαιτούνται για την έκδοση των Οικοδομικών Αδειών και τα οποία συνιστούν την πιό αξιόπιστη και έγκυρη λύση στα Πολεοδομικά Γραφεία όλης της χώρας..

Το Πρωτοποριακό Πακέτο Στατικών Μελετών

  • Tο STRAD είναι το προηγμένο περιβάλλον μελετών για Φορείς Ο.Σ. με 25ετή παράδοση στην Ελληνική Αγορά. Το STRAD συνδυάζει την υψηλή ευχρηστία στην εισαγωγή και διαχείριση του Φορέα με την επιστημονική αρτιότητα και την πλήρη τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων.

Η δυναμική πρόταση στην μελέτη
φορέων από χάλυβα

  • Το STEEL είναι το πιό ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην Ελληνική Αγορά για τον σχεδιασμό Φορέων από Χάλυβα. Επιλύει, διαστασιολογεί και σχεδιάζει ζευκτά, χωροδικτυώματα και γενικά χωρικά πλαίσια. Εφαρμόζονται τόσο οι παλιοί κανονισμοί (αντισεισμικός ΄84 με επιτρεπόμενες τάσεις-DIN4114) όσο και οι καινούργιοι (Ν.Ε.Α.Κ., ΕΑΚ 2000 με Ευρωκώδικα 3 - E.C.3). Το πρόγραμμα αποτελείται από 4 modules συν 3 add ons τα οποία λειτουργούν κάτω από ένα ενιαίο περιβάλλον υψηλής ευχρηστίας και απόδοσης.

Η Εναλλακτική, Προσιτή Λύση Επαγγελματικής Σχεδίασης CAD

  • Το IntelliCAD, είναι η μοναδική εναλλακτική λύση στο Autocad, που απευθύνεται σε όλους χάρη στην προσιτή τιμή του. Αναπτύσσεται δυναμικά μέσω internet, υπό την αιγίδα του Οργανισμού ITC- IntelliCAD Technology Consortium(www.Intellicad.org). Τα μέλη του Οργανισμού, εταιρείες λογισμικού CAD από όλο τον κόσμο, ανταλλάσσουν συνεχώς μεταξύ τους εμπειρία και κώδικα μέσω internet, διατηρώντας το IntelliCAD στην αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας CAD.Το νέο 4Μ-IntelliCAD 5, διατηρεί και επαυξάνει την παρόμοια εμφάνιση και λειτουργικότητα με το AutoCAD (*), την πλήρη συμβατότητα με όλα τα κρίσιμα στοιχεία ( fonts, hatches, toolbars κλπ) και το κοινό dwg format αρχείων (ακόμα και για τις εκδόσεις 2004 και 2005), για να κάνετε την δουλειά σας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.